Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Ik wil mijn bestelling retourneren

Is je bestelling niet naar wens?

Wij hanteren een retourtermijn van 30 dagen. Stuur binnen deze periode je bestelling retour. Werkt het artikel niet meer? Dan kun je dit aangeven via deze pagina. Wij nemen vervolgens contact met je op, om de vervolgstappen te bespreken. 

Hoe retourneer ik mijn bestelling? 

Om je bestelling te retourneren kun je deze aanmelden via ons online retourformulier. Dit dien je te doen door de volgende stappen te volgen.

Stap 1: Meld je retour aan 

Zoals hierboven aangegeven dien jij je retour aan te melden via ons online retourformulier. Gebruik bij het aanmelden het ordernummer dat op de meegeleverde pakbon staat. 

Let op: Retourneren is op eigen kosten zoals vermeld staat in onze algemene voorwaarden. 

Stap 2: Verpak je retourzending

Zorg ervoor dat alle artikelen worden geretourneerd in de originele verpakking. Komt je bestelling beschadigd of gebroken bij ons aan dan kunnen wij deze niet in behandeling nemen. Wij zullen contact met je opnemen hierover. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van je pakket. Meer informatie over het goed verpakken van je retourzending kun je hier vinden.

Let op: zorg ervoor dat het retourformulier bij de doos in zit. Dit formulier kan je downloaden na het aanmelden van je retour.

Stap 3. Geef je pakket af

Bij het aanmelden van de retourzending heb jij gekozen voor een vervoerder naar keuze. Geef het pakket af bij de desbetreffende vervoerder. Vergeet bij afgifte niet om een bewijs van verzending te vragen zodat jij het pakket altijd kunt traceren.

Stap 4. Je geld terug

Nadat wij je retourzending hebben verwerkt in ons magazijn, storten wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen aan je terug. Helaas is het niet mogelijk om een artikel om te ruilen. 

Uitzonderingen: Cookinglife cadeaukaarten kunnen niet worden geretourneerd. De cadeaukaart is twee jaar geldig en kan zowel online, als in één van onze winkels worden ingewisseld. 

 

Heb je via één van onze partners iets besteld en wil je dit retourneren? 

Bol.com: dien via je bol.com account een retouraanvraag in, de instructies zullen vanuit bol.com volgen.
Blokker: stuur ons een bericht via onderstaand formulier, dat je je bestelling wil retourneren. Wij sturen je dan een bericht terug met de instructies om te retourneren.
Wehkamp: in je ontvangen pakket kun je de retourinstructies + retourlabel terugvinden.
Amazon:  download ons retourformulier en stuur je pakket naar bovenstaand adres. De kosten hiervan zijn voor jou.
Beslist: download ons retourformulier en stuur je pakket naar bovenstaand adres. De kosten hiervan zijn voor jou.

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen ontvang je een melding van ons per e-mail. Heb je je pakket al, maar nog niets vernomen? Kijk dan of jouw vraag op deze pagina ertussen staat. 

 

 

 
* verplicht