Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Richardson Sheffield Messenblokken Actie

21 producten

Richardson Sheffield Messenblokken Actie

Naast de verschillende series die het merk Richardson Sheffield biedt, zijn er ook vele bijzondere messenblokken verkrijgbaar. De messenblokken variëren van 6-tot 16-delig en zijn zowel leverbaar met en/of zonder messen. Ook de meegeleverde messen hebben elk hun unieke design, waardoor je jouw eigen stijl perfect kunt uitzoeken.

Richardson Sheffield Messenblokken Met Messen

Het ruime assortiment aan messenblokken wat Richardson Sheffield op de markt brengt, biedt veel keuze in kwaliteit en stijl. Zo zijn er messenblokken met een klassiek houten blok, maar ook messenblokken waaraan een tabletstandaard is gemonteerd. Hiermee heb je altijd jouw recepten binnen handbereik.

Het 6-delige messenblok wordt geleverd met de vijf meest gebruikte messen in de keuken. Dit zijn het koksmes, de kleine officemesjes, het broodmes en het vleesmes. Daartegenover staan de uitgebreide 10+ delige messenblokken. Deze zijn voorzien van alle tools die je in keuken nodig hebt om je snij-taken te voldoen.

Richardson Sheffield Messenblokken Zonder Messen

Indien je al beschikt over een mooie set messen kun je ook kiezen voor een magnetisch messenblok. Deze messenblokken zijn een eyecatcher voor op jouw aanrechtblad. De magnetische werking in het blok houdt de messen stevig op zijn plaatst. Ook voor messenblokken zonder gleuven heeft Richardson Sheffield het juiste aanbod. In het messenblok Spaghetti kun je zelf kiezen waar je jouw messen plaatst. Ruimtebesparend!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews