×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Royal Leerdam Gilde

2 producten

Royal Leerdam Gilde

Gaat u een horecaonderneming starten en bent u op zoek naar een letterlijk en figuurlijk sterk ontwerp om uw huiswijnen in te schenken? Dan zit u goed bij de Royal Leerdam Gilde collectie. Niet voor niet wordt het design, dat in 1936 ontworpen is door A.D. Copier,  beschouwd als één van de sterkste ontwerpen van de twintigste eeuw. Tijdloos, functioneel, stabiel en eenvoud dekt geheel de lading van de Royal Leerdam Gilde glazen. Sinds jaar en dag worden deze glazen dan ook veel gebruikt in restaurants, bars en catering!

Royal Leerdam Gilde wijnglazen
 

In ons assortiment vindt u Royal Leerdam Gilde wijnglazen voor rode wijn, witte wijn, port en sherry. Deze glazen hebben elk hun eigen unieke vorm waarin de specifieke wijn uitstekend tot zijn recht komt. De rode wijnglazen hebben een grotere inhoud en een bredere opening dan de anderen zodat de aroma’s vrijkomen tijdens het walsen en de wijn beter geroken kan worden. Een smal glas voor witte wijn zorgt er juist voor dat de inhoud langer koel blijft. De Royal Leerdam Gilde wijnglazen voldoen aan alle eisen om optimaal te kunnen genieten van de beste huiswijnen!

Royal Leerdam Gilde glazen
 

De collectie Royal Leerdam Gilde glazen wordt afgemaakt met verschillende speciale glazen voor brandy, likeur en champagne. De glazen zijn voorzien van een brede en stabiele voet zodat ze stevig in de hand liggen en op tafel staan.   Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor cateringdoeleinden, waarbij uw gasten onbezorgd kunnen genieten van hun borrel. Voor de wat exclusievere wijnen verwijzen wij u graag naar de Royal Leerdam Esprit glazen. Een traditioneel ontwerp met een elegante afwerking!

Terug naar boven