Speciale Schillers

Filter op:

Speciale Schillers

Speciale schillers kopen voor een bepaalde fruitsoort of groente? Op Cookinglife.nl vindt u vast de juiste schiller. Op deze pagina vindt u onder andere handige schillers voor het schillen van avocado, tomaten, asperge en knoflook.

Schillers voor avocado

Avocado schillen zonder stukken avocado te verliezen? Het kan met de speciale avocado schillers en snijders van Cookinglife. Met deze handige avocado schiller bespaart u tijd en goede met het schillen en snijden van avocado's.

Schillers voor asperge

Voordat je asperges gaat koken, is het verstandig om ze goed te schillen zodat je geen harde draden meer tegenkomt tijdens het eten van de asperges. We hebben speciale aspergeschillers met kenmerkende grip voor asperges. De schillers zijn er ook in RVS zodat u extra lang met de aspergeschiller kunt doen. 

Schillers kopen?

Koop de speciale schillers voor verschillende groenten en fruit online in deze webwinkel met een ruim assortiment keukengerei en kookartikelen. Profiteer van onze scherpe online prijzen en betaal nooit teveel voor uw keukenartikelen. Heeft u vragen over een product? Neem gerust contact met ons op!