Servies Bedrukken

Wij kunnen voor u servies bedrukken! Dit doen we in samenwerking met diverse fabrikanten. Hierdoor kunnen we de juiste oplossing bieden voor uw vraag. Wij bieden het aan vanaf 120 stuks in de mix. Dus een combinatie van kopjes, schotels en borden is mogelijk.

Hoe werkt het?

U kunt via het onderstaande formulier uw aanvraag indienen. U ontvangt afhankelijk van het gewenste serviesdeel een passende offerte met opties waar u uit kunt kiezen. Wanneer wij van u weten welk servies het mag worden ontvangt u van ons een digitaal sample. Vanaf het goedkeuren van het sample duurt het 2 a 3 weken. Voor het uitwerken en beoordelen of uw logo geschikt is om te bedrukken, ontvangen wij graag uw logo in EPS of AI bestand. Deze moeten in PMS kleuren zijn.

Belangrijkste aanlever punten op een rijtje.
 

  • Welk soort servies wilt u laten bedrukken
  • Wilt u een logo met kleur, of een erts bedrukking (wat lijkt op graveren)
  • Op welke locatie wilt u het logo bedrukt hebben
  • Aanleveren van logo in EPS of AI bestand
  • Kwaliteit van bedrukt servies

Wij werken alleen met porselein servies wat bedrukt wordt. Dit servies moet voldoen aan diverse eisen. Afhankelijk van uw wens maken wij een selectie van geschikte merken. Dus van robuust tot exclusief, maken wij een voorstel voor u.

Levertijd

De standaard levertijd voor bedrukt porselein is 4 tot 6 weken. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat de huidige collectie enkele jaren meegaan en dus nabesteld kunnen worden.

Referenties

U bent zeker niet de eerste en hopelijk niet de laatste. Diverse bedrijven als de ING Bank, Bolsius Nederland, Friesland Campina maar ook sportclubs en vakantieparken hebben door onze leveranciers hun servies laten bedrukken.

Bedrukt servies aanvragen

 
* verplicht