Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Groentesnijders & Fruitsnijders

59 producten

Groentesnijders & Fruitsnijders

Bij Cookinglife vindt u meerdere groentesnijders en fruitsnijders. Kijk op deze pagina wanneer u producten zoekt voor het snijden van bijvoorbeeld meloenen, mango's, aardbeien, champignons, uien, tomaten of verse ananas. Voor elk product is een geschikte snijder te vinden. U bestelt onder andere eenvoudig een:

Groentesnijder

Bij ons vindt u meerdere groentesnijders. Onze snijders zijn verkrijgbaar in meerdere varianten zoals een rasp of een keukenmachine met draaimechanisme waarmee u ook aardappelen kunt schillen en snijden. Met de groentesnijders van Cookinglife snijdt, hakt en raspt u de groenten in no time in kleine stukken. We hebben groentesnijders van de volgende merken:

  • Westmark
  • Vacu Vin
  • Cosy & Trendy
  • Severin

Groente en fruitsnijder

Sommige fruitsoorten zijn lastig om te snijden en te schillen. Bijvoorbeeld het snijden van een mango of meloen kan een aardige klus zijn. Om het snijden makkelijker te maken hebben we bij Cookinglife meerdere snijders, ook speciale meloensnijders en mangosnijders. Bent u bezig met de bereiding van een fris zomerse appeltaart of is het weer tijd voor de jaarlijkse appelflappen? Dan neemt een appelschiller u veel werk uit handen!

Om tijd te besparen bij het koken zijn groentesnijders echt een handige toevoeging. Denk bijvoorbeeld aan een uiensnijder waarmee u in mum van tijd ui in kleine stukjes snijdt. Voor wie echt alles wil kunnen snijden met één apparaat is er de keukenmachine. De machine wordt geleverd met vele opzetstukken waarmee u allerlei producten kunt snijden. Wilt u fruit serveren maar dit wel intact laten? Dan komt een betrouwbare ontpitter heel goed van pas.

Groentesnijder kopen?

Koop uw groentesnijders eenvoudig en snel online bij Cookinglife. Bij ons heeft u ruime keuze aan schillers en andere keukenartikelen en kookhulpjes. Heeft u nog vragen over een artikel? Neem gerust contact met ons op. Wij leggen u graag uit hoe een appelschilmachine of één van onze andere handige tools werken!

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven