×
Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Tomorrow's Kitchen

3 producten

Tomorrow's Kitchen

De naam Tomorrow’s Kitchen zegt het al: met de producten van Tomorrow’s Kitchen haalt u de keuken van morgen in huis. Tomorrow’s Kitchen bestaat uit innovatieve keukengadgets voor zowel het bereiden, bewaren als het serveren van een lekker diner. Naast het innovatieve karakter hecht het merk ook veel waarde aan sociale aspecten. 

Innovatieve keukengadgets

Tomorrow’s Kitchen heeft een intern team van designers dat voortdurend bezig is om keukengadgets van morgen te ontwikkelen. Bij het ontwikkelen ligt de focus op zowel functionaliteit als het bezorgen van een glimlach op het gezicht van de eindgebruiker. Zo zijn bijvoorbeeld de volgende producten met een achterliggende gedachte bedacht: 

Naast het innovatieve aspect wil Tomorrow’s Kitchen ook dat haar producten modern en trendy zijn. Op deze manier passen de producten van het merk qua look en feel perfect in elk huishouden.

Sociale verantwoordelijkheid

De productie van de Tomorrow’s Kitchen producten vindt plaats in Nederland volgens ISO-normen. Hierdoor zijn klanten van Tomorrow’s Kitchen gegarandeerd van producten van hoge kwaliteit. De producten worden op een sociaal verantwoordelijke manier geproduceerd binnen een sociale werkplaats. Hiervoor werkt het merk samen met de productiepartner ‘Voor Elkaar’. Deze stichting zorgt ervoor dat mensen hun zelfvertrouwen terug winnen en het gevoel van toegevoegde waarde krijgen.

 

Terug naar boven