Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Wijnkoelkasten

11 producten

Wijnkoelkasten

Als wijnliefhebber wil je natuurlijk je mooie wijncollectie bewaren onder de beste omstandigheden. Met een wijnkoelkast hebben je favoriete wijnen gegarandeerd de juiste temperatuur en smaak. Dankzij de ventilatoren blijft de lucht in de wijnkast circuleren, dit levert een constante en stabiele temperatuur op dat zorgt voor de beste bewaarconditie voor de wijnen. 

Inbouw Wijnklimaatkast

Wil je je wijncollectie integreren in je keuken? Door je wijnkast in te bouwen onder het aanrecht wordt het echt een onderdeel van je keuken. Heb je hem liever op een andere plek in je huis? Dan kan je de wijnkoelkast natuurlijk ook vrijstaand plaatsen. Bij het product zelf wordt duidelijk vermeld of hij geschikt is voor vrijstaand of inbouw en welke ruimte je hiervoor nodig hebt. 

Temperatuurzones

Wil je rode én witte wijn op temperatuur houden? De meeste wijnkasten hebben twee temperatuurzones en kan je dus beide wijnen perfect op temperatuur hebben. Ideaal, want zo hoef je nooit tegen je visite te zeggen dat de wijn niet koud staat! 

Wijnkoelkast Kopen

Ons aanbod aan wijnkoelkasten bestaat voornamelijk uit het merk Temptech. Dit Noorse merk toonaangevend in Scandinavië en komt nu richting Europa. Door het brede assortiment van dit merk, is er voor iedere wijnliefhebber een geschikte wijnkast! Naast wijnkoelkasten vind je op Cookinglife nog meer wijnaccessoires als wijnrekken, wijnstoppers en wijnkoelers

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews