Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Maisprikker

Een maisprikker is een handig keukenhulpje om eenvoudig uw maïskolven of kleine gerechten mee vast te prikken. Meestal zijn deze van kunststof of RVS. 

1 producten

Maisprikker

Maïsprikkers

Eet u uw maïs ook liever van de kolf af? Maar ondervindt u wel eens problemen met het eten hiervan? Dan zijn maïsprikkers de oplossing voor u! Maïsprikkers zijn scherpe vorkjes waarmee u maïskolven en kleine gerechten kunt vast prikken en opeten. Maïsprikkers zijn dus ook handig te gebruiken bij andere kleine gerechten waarbij u vieze handen wilt voorkomen. Met maïsprikkers eet u uw maïs en andere kleine gerechten een stuk eenvoudiger! U prikt de maïsprikkers in de uiteinden van de maïskolf zodat u deze goed kunt vasthouden. Op deze manier hapt u de maïs er gemakkelijk uit. 

Maïsprikkers recept

Heeft u zin in een maïskolf maar bent u wel toe aan iets nieuws? Probeer dan eens maïskolven met mangochutney saus. U maakt vier maïskolven schoon en kookt ze in ruim water in 10-30 minuten gaar. In een kommetje maakt u saus van 1/8 l zure room, 3 eetlepels mangochutney, 1/2 eetlepel citroensap, 1 theelepel mosterd en voeg zout en peper toe. Prik de maïsprikkers in de kolven en plaats deze op de borden. Serveer de saus er apart bij en genieten maar!

Maïsprikkers kopen?

Ook uw maïs eenvoudig eten zonder vieze handen te krijgen? U koopt de maïsprikkers eenvoudig bij Cookinglife. Binnen enkele werkdagen heeft u uw product in huis. Heeft u vragen over een product? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven