Maisprikker

Een maisprikker is een handig keukenhulpje om eenvoudig uw maïskolven of kleine gerechten mee vast te prikken. Meestal zijn deze van kunststof of RVS. 

Filter op:

Maisprikker

Maïsprikkers

Eet u uw maïs ook liever van de kolf af? Maar ondervindt u wel eens problemen met het eten hiervan? Dan zijn maïsprikkers de oplossing voor u! Maïsprikkers zijn scherpe vorkjes waarmee u maïskolven en kleine gerechten kunt vast prikken en opeten. Maïsprikkers zijn dus ook handig te gebruiken bij andere kleine gerechten waarbij u vieze handen wilt voorkomen.

Maïsprikkers gebruiken

Met maïsprikkers eet u uw maïs en andere kleine gerechten een stuk eenvoudiger! U prikt de maïsprikkers in de uiteinden van de maïskolf zodat u deze goed kunt vasthouden. Op deze manier hapt u de maïs er gemakkelijk uit. Bent u op zoek naar een handige maïsprikker en wilt u dat deze ook een leuk design heeft? Kijkt u dan eens naar de Chef N Maïskolfprikker daar vindt u maïsprikkers waarvan het uiterlijk lijkt op een stukje maïs. Erg leuk voor in de keuken en om cadeau te geven.

Maïsprikkers recept

Heeft u zin in een maïskolf maar bent u wel toe aan iets nieuws? Probeer dan eens maïskolven met mangochutney saus. U maakt vier maïskolven schoon en kookt ze in ruim water in 10-30 minuten gaar. In een kommetje maakt u saus van 1/8 l zure room, 3 eetlepels mangochutney, 1/2 eetlepel citroensap, 1 theelepel mosterd en voeg zout en peper toe. Prik de maïsprikkers in de kolven en plaats deze op de borden. Serveer de saus er apart bij en genieten maar!

Maïsprikkers kopen?

Ook uw maïs eenvoudig eten zonder vieze handen te krijgen? U koopt de maïsprikkers eenvoudig bij Cookinglife. Binnen enkele werkdagen heeft u uw product in huis. Heeft u vragen over een product? Neemt u dan gerust contact met ons op.