Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Vleeshamers - RVS en Aluminium

Met het gebruik van een vleeshamer verrast u uw vrienden en familie met een heerlijk stuk mals vlees. Begint u al te watertanden? Koop nu uw vleeshamer eenvoudig online bij Cookinglife.nl

8 producten

Vleeshamers - RVS en Aluminium

Een vleeshamer is een hamer met een gekartelde onderkant waarmee u op uw stukje vlees slaat voor een mals resultaat. Met de hamer kneust u het bindweefsel waardoor het vlees malser wordt. De vleeshamer wordt ook gebruikt voor het platslaan van schnitzels en voor de bereiding van zelfgemaakte cordon bleus.

Vleeshamer kopen

In onze kookwebwinkel vindt u verschillende vleeshamers voor diverse toepassingen. Met een lichtgewicht vleeshamer van aluminium kneust u eenvoudig uw lapje vlees lekker mals. Ook hebben wij de Westmark vleeshamer in ons assortiment, waarmee u zowel uw vlees kneust, als in stukken hakt. Bestel uw vleeshamer online bij Cookinglife en profiteer van onze scherpe prijzen!

Houten Vleeshamer

Vindt u het leuk om op een authentieke wijze uw vlees te bereiden? Dan vindt u in onze webwinkel de houten vleeshamers. De eerste vleeshamers waren vervaardigd van hout, maar tegenwoordig zien we vooral aluminium vleeshamers. De houten vleeshamers werken net zo goed en zien er ook nog eens prachtig uit!

Vleeshamer gebruiken

Als u zelf cordon bleu maken wilt, gebruikt u daarvoor een mooi stukje varkensvlees, kip- of kalkoenfilet. Met de vleeshamer slaat u het vlees plat en schept u er kaas of roomkaas op. Klap het lapje vlees nu dubbel en wikkel er vervolgens een stukje rauwe ham omheen zodat alles mooi op zijn plek zit. Tien minuten bakken in de koekenpan en smullen maar!

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven