Houten broodplank

Filter op:

Houten broodplank

Krijgt u gasten over de vloer en wilt u graag uw brood fraai serveren? Dan kunt u een stijlvolle houten broodplank kopen bij Cookinglife. Er is keuze uit verschillende varianten. Zo beschikken wij over broodplanken met een subtiele inham voor uw tapas, maar ook over broodplanken die inhaken op minimalistische sferen. Cookinglife biedt een verscheidenheid aan broodplanken en snijplanken, zodat er altijd één is die goed past uw interieur of smaak past. Bestel uw houten broodplank en u ontvangt hem zo snel mogelijk in huis.

Houten broodplank met opvangbak

Ook last van broodkruimels op uw keukenblad of tafel tijdens het brood snijden? Daar hebben wij een oplossing voor: de houten broodplank met opvangbank! In deze opvangbak vallen de kruimels in die ontstaan door het snijden van brood met een broodmes. Op deze manier blijft uw keuken schoon wat u opruimwerk bespaart. Als u klaar bent met het brood snijden kunt u de bak eronder weg halen en deze leeg gooien in de prullenbak. Bent u zoek naar andere keukenhulpjes? Kijk dan verder in ons assortiment. Koop de houten broodplank met opvangbak nu bij Cookinglife en haal de beste kwaliteit in huis.

Houten broodplank rond

Wilt u graag een houten broodplank in het rond? Zoek dan niet verder. Wij van Cookinglife bieden verscheidene ronde broodplanken aan die passen bij uw smaak. Denk bijvoorbeeld aan een houten broodplank in het rond voor bijvoorbeeld een baquette. Wij hebben planken van hoogstaande merken in het assortiment. Neem gerust een kijkje en laat u inspireren! Wellicht houdt u net als wij ook van een heerlijk zelf afgebakken brood. Deze kunt u maken met een broodmachine die je kan vinden in ons professioneel keukengerei sectie.

Houten broodplank bestellen

Wilt u uw gasten verrassen met een prachtig broodplankje met brood en heerlijke tapas? Dan kunt u uw houten broodplank bestellen bij Cookinglife. Wij beschikken over vele broodplanken in het assortiment. Hierdoor zit er altijd een tussen die bij u past! Kwaliteit en service staat hoog in ons vaandel, u kunt uw houten broodplank bestellen op Cookinglife. Wij hebben ook een fysieke winkel in het pittoreske Groningen die u kunt bezoeken!