Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Kruidenschaar

Kruiden fijn snijden is een precies en tijdrovend klusje. Wilt u uw kruiden net zo gemakkelijk en snel fijn snijden zoals professionele koks op TV? Knip dan 5 x sneller uw kruiden met een kruidenschaar!

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Kruidenschaar

Met de kruidenscharen van Cookinglife knipt u in no time veilig en snel al uw verse kruiden fijn. Het gebruik van de kruidenschaar is vele malen veiliger dan het snijden met een mes. U hoeft niet meer te vrezen dat u in uw vingers snijdt . Houd de kruiden in uw ene hand en de schaar in de andere en met één knip heeft u verse kruiden voor uw gerecht.

Tip: Knip de kruiden boven uw gerecht en u bent klaar om te serveren en eten!

Kruidenschaar kopen

Cookinglife biedt allerlei soorten kruidenscharen van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Kruidenscharen met meerdere bladen zijn aan te raden als u veel kruiden gebruikt in uw gerecht. De kruidenschaar met één blad gebruikt u wanneer u een gerecht bijvoorbeeld wilt garneren.  Onze Chef N kruidenschaar  is extra bijzonder vanwege de bamboeschaal en de manier waarop je de kruiden kunt hakken. Ideaal voor het malen van basilicum voor uw zelfgemaakte pesto!

Westmark kruidenschaar

Onze Westmark kruidenschaar bevat vijf scherpe roestvrijstalen messen waarmee u moeiteloos door alle soorten kruiden knipt. Met het meegeleverde schoonmaakborsteltje, verwijdert u gemakkelijk en snel de laatste restjes kruiden. De Westmark kruidenschaar is tevens afwasmachinebestendig . 

Kruidenschaar met 5 bladen

Zeer handig zijn onze kruidenscharen met vijf bladen vanwege de snelheid waarmee u uw kruiden fijn kunt knippen. Verspil geen tijd meer aan het snijden van uw kruiden en bestel online uw kruidenschaar bij Cookinglife.nl

Speciaal Geselecteerd