Groentesnijders & Fruitsnijders

Filter op:

Groentesnijders & Fruitsnijders

Bij Cookinglife vindt u meerdere fruitsnijders en groentesnijders. Kijk op deze pagina wanneer u producten zoekt voor het snijden van bijvoorbeeld meloen, mango, aardbei, champignon, ui, tomaat of ananas. Voor elk product is een geschikte snijder te vinden. 

Groentesnijder

Bij ons vindt u meerdere groentesnijders. Snijders met diverse raspen of een keukenmachine met draaimechanisme waarmee u ook aardappelen kunt schillen en snijden. Met de groentesnijders van Cookinglife snijdt, hakt en raspt u de groenten in no time in kleine stukken. We hebben groentesnijders van de volgende merken:

  • Westmark
  • Vacu Vin
  • Cosy & Trendy
  • Severin

Groente en fruitsnijder

Sommige fruitsoorten zijn lastig om te snijden en te schillen. Bijvoorbeeld het snijden van een mango of meloen kan een aardige klus zijn. Om het snijden makkelijker te maken hebben we bij Cookinglife meerdere snijders, ook speciale meloensnijders en mangosnijders. En wat dacht u van een handige ananassnijder om gedoe met het snijden te besparen? 

Wanneer u graag tijd wilt besparen bij het koken, zijn groentesnijders echt een handige toevoeging! Denk bijvoorbeeld aan een uiensnijder waarmee u in mum van tijd ui in kleine stukjes snijdt. Voor wie echt alles wil kunnen snijden met één apparaat is er de keukenmachine. De machine wordt geleverd met vele opzetstukken waarmee u allerlei producten kunt snijden. 

Groentesnijder kopen?

Koop uw groentesnijders eenvoudig en snel online bij Cookinglife. Bij ons heeft u ruime keus aan keukenartikelen en kookhulpjes. Heeft u nog vragen over een artikel? Neem gerust contact met ons op.