Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Kaasrasp

23 producten

Kaasrasp

Veel gerechten worden lekkerder met een laagje kaas eroverheen. En hoe fijn is het dan als je een kaasrasp tot je beschikking hebt? Wel is het goed om te bedenken welke soort kaas je wilt raspen en of je een fijne, medium of grove rasp wilt gebruiken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen zachte, halfharde, harde en zeer harde kaas. Een zachte kaas is lastiger om te raspen. Voor alle kazen vind je een passende kaasrasp bij Cookinglife!

Boska kaasrasp

Kaas is een vast onderdeel bij gelegenheden met je vrienden en familie. Het is de missie van Boska om mensen met kaas accessoires van hoge kwaliteit te laten genieten van kaas. Zo ook met een Boska kaasrasp. Het is zeer eenvoudig in gebruik en kan gebruikt worden voor het raspen van half harde tot zeer harde kaas. Bij Cookinglife vind je een ruim assortiment aan boter en kaas keukengerei waaronder een Boska kaasrasp. Ontdek een onvergetelijke kaaservaring!

Kaasrasp molen

Wat zijn de voordelen van een kaasrasp molen? Nou, het is veilig in gebruik, eenvoudig te reinigen en werkt met een vlijmscherp bladoppervlak. Bovendien kun je er, naast kaas, ook chocola of noten mee raspen. Hoe gaat het raspen in zijn werk? Als je het ingrediënt van jouw keuze in het bakje hebt geplaatst dan druk je het klepje aan en draai je heel eenvoudig het molentje rond. Ontdek de kaasrasp molen of kaasschaaf voor een scherpe prijs bij Cookinglife!

Gefu kaasrasp

Producten van Gefu helpen je om het koken leuk en makkelijk te maken en een Gefu kaasrasp is daar onderdeel van. Ze zien er aantrekkelijk uit en door de hoge kwaliteit heb je er jarenlang plezier van. Geef een gerecht wat extra's met behulp van een kaaskruller of maak mooie plakken met een kaassnijder. Een Gefu kaasrasp is een mooie aanvulling op je keukengerei en bij Cookinglife bestel je het voor een scherpe prijs!

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven