Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Kersenontpitter

Onze kersenontpitters nemen het ontpitten van de kersen van u over, waardoor u zich weer kunt concentreren op het leukste gedeelte: Het maken van uw kersenrecept.

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Hoe werkt een Kersenontpitter?

Bekijk de video

Kersenontpitter

Met onze compacte kersenontpitters haalt u met een lichte druk de pit uit een kers. En wilt u in een mum van tijd meerdere kersen ontpitten? maak dan gebruik van onze professionele kersenontpitters, waarmee u een groot aantal kersen achter elkaar kunt ontpitten.

Kersenontpitter kopen

Cookinglife biedt een breed assortiment aan kersenontpitters. Bij ons vindt u Westmark kersenontpitters, de compacte Chef N kersenontpitter en de Weis RVS kersenontpitter.  We hebben compacte kersenontpitters die weinig ruimte innemen en bovendien  ook olijven kunnen ontpitten. Moet veel kersen ontpitten? Dan zijn er kersenontpitters voor meerdere kersen tegelijk.

Westmark kersenontpitter

Het Duitse Westmark is al 40 jaar een gespecialiseerde en betrouwbare partner in de keuken en het biedt een reeks van slimme en praktische keukengadgets en huishoudelijke producten. Westmark combineert de hoogste kwaliteit met trendy en traditionele keukenhulpen.

Met onze handige twee-in-één Steinomat kersenontpitter  kunt u twee kersen tegelijk ontpitten en kunnen ook pruimen netjes worden ontdaan van hun pit. De Steinomat is gemaakt van kunststof en roestvrijstaal en is makkelijk schoon te houden. De Kernfix kersenontpitter  is ook te gebruiken bij geconserveerde of bevroren kersen en is zeer makkelijk schoon te maken door alleen onder stromend water te houden. De Kirschomat kersenontpitter is door zijn aluminium ontpitter zeer robuust en aan te raden wanneer u een groot aantal kersen wilt ontpitten.

Professionele kersenontpitter

Maakt u graag recepten met verse kersen maar ziet u op tegen het ontpitten? Cookinglife biedt professionele kersenontpitters waarmee  u een grote hoeveelheid kersen in een lade legt en met de uitdrukpen de pitten uit de kersen drukt. Alle pitten worden opgevangen in het opvangbakje en in een mum van tijd heeft pitloze kersen en kunt u beginnen met het maken van die heerlijk verse kersenjam.

Speciaal Geselecteerd