Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Alles voor het bereiden van Fruit, Groente & Aardappels

Populaire producten

Alles voor het bereiden van Fruit, Groente & Aardappels

Hier vindt u alle producten gerelateerd aan het bereiden en serveren van aardappels, groente en fruit. Een van onze toppers is toch wel de frietsnijder. Zelf patat maken was nooit zo eenvoudig. Dit product is amper te vinden in de winkels in de buurt, maar wel snel online te kopen in onze webwinkel. Naast deze patatsnijder hebben wij ook andere snijdersschillers en toebeboren zoals een groentesnijder en een mandoline. In ons uittgebreid assortiment vindt u verder:

Als liefhebber van fruit kunt u alle vruchten, noten en zaden gemakkelijk zelf klaarmaken. Cookinglife heeft niet alleen diverse ontpitters voor bijvoorbeeld kersen, maar ook notenkrakers, ananassnijder en ananasboren op voorraad!

In onze webwinkel kunt u verschillende producten kopen voor het verwerken van fruit. Een van de topproducten is de appelschilmachine. Hiermee kunt u eenvoudig en snel grote hoeveelheden appel snijden. Maar we verkopen ook andere handige producten, denk hierbij bijvoorbeeld aan een appelboor of kersenontpitter.

In onze webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor het verwerken van groenten en kruiden. Er komen geregeld nieuwe producten bij. Een echte aanrader is de julliennesnijder. Met deze driedelige set kunt u diverse soorten stevige groenten in handige reepjes snijden. Sommige voedselwaren worden zo aak gebruikt dat je bijna zou vergeten dat het ook groenten zijn. Hiervoor hebben wij ook diverse tools in het assortiment:

Maar we hebben ook tal van andere producten in de aanbieding. Van uiensnijder tot diverse asperge producten, u vindt het allemaal in onze uitgebreide webwinkel. 

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven