Alles voor het bereiden van Fruit, Groente & Aardappels

Hier vindt u alle producten gerelateerd aan het bereiden en serveren van aardappels, groente en fruit. Een van onze toppers is toch wel de Patatsnijder / Fritesnijder. Zelf patat maken was nooit zo eenvoudig. Dit product is amper te vinden in de winkels in de buurt, maar wel snel online te kopen in onze webwinkel. Naast deze patatsnijder hebben wij natuurlijk vele andere producten online! Diverse ontpitters voor het ontpitten van bijvoorbeeld Kersen. Maar denk ook aan notenkrakers, ananassnijder of een ananasboor.

Wij werken hard om ons complete aanbod van 10.000 producten online te krijgen. Kunt u uw keukenaccessoires niet vinden of opzoek naar een topmerk? Neem contact met ons op, dan kijken wij of we het kunnen leveren!

In onze webwinkel kunt u verschillende producten kopen voor het verwerken van fruit. Een van de topproducten is de appelschilmachine. Hiermee kunt u eenvoudig en snel grote hoeveelheden appel snijden. Maar we verkopen ook andere handige producten, denk hierbij bijvoorbeeld aan een appelboor of kersenontpitter.

In onze webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor het verwerken van groente. Van Aardbeienontkroner tot Snijbonenmolen en geregeld komen er nieuwe producten bij. Een echte aanrader is de Julliennesnijder, met deze driedelige set kunt u diverse soorten stevige groenten in reepjes snijden. Maar we hebben ook tal van andere producten in de aanbieding. Van uiensnijder tot diverse asperge producten, u vindt het hier allemaal. 

Dagelijks komen er nog nieuwe producten bij op onze website. Neem een kijkje bij de appelproducten uit onze webwinkel. Bestellen is eenvoudig en u kunt veilig en snel betalen via iDeal.