Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Lampe Berger werking

De razend populaire Lampe Berger is voor iedereen die graag een persoonlijke touch wil toevoegen in huis door middel van een verrassend huisparfum. Dankzij een grote verscheidenheid aan geurbranders in verschillende kleuren, vormen, materialen en stijlen, is er voor ieder interieur een perfecte Lampe Berger te vinden! Steeds meer mensen wagen zich aan deze schitterende geurbranders, maar hoe werkt een Lampe Berger nou precies? 

Lampe Berger werking

De Lampe Berger brander heeft een hele bijzondere werking. Dankzij jaren van innoveren zijn de katalytische branders van dit Franse merk in staat om de binnenlucht te parfumeren en te zuiveren van bacteriën en nare luchtjes. Dit gebeurt snel en blijvend, zelfs in een groot vertrek. Het gebruiken van de een katalytische brander is gemakkelijk! Na het vullen van de brander met een originele huisparfum steekt u de lont aan. Laat de lont voor slechts twee minuten branden en blaas dan de vlam uit. Hierdoor wordt het huisparfum in werking gezet, waardoor uw woonkamer al snel heerlijk ruikt. Met een grote collectie aan geuren en branders is er voor ieder huis wel een perfecte Lampe Berger te vinden. 

Lampe Berger reinigen

Heeft u onlangs nieuwe Lampe Berger huisparfums gekocht? Vergeet dan niet om zowel uw Lampe berger als de lont te reinigen! Dit kunt u het beste doen door het multifunctionele neutrale huisparfum te gebruiken. Voordat u kunt beginnen aan het reinigingsritueel van de lont, dient u aller eerst het huidige huisparfum terug te gieten in de juiste flacon. Weggooien is immers zonde! Nadat u dit gedaan heeft, kunt u uw brander voor ongeveer één minuut laten uitdruppelen op een theedoek of tissue. Hierna vult u met behulp van de trechter uw olielamp met het neutrale huisparfum. Na het vullen stopt u de lont weer in de brander en steekt u deze aan. Laat de vlam twee minuten branden en blaas dan de vlam weer uit. Vervolgens laat u uw olielamp 20 minuten werken, zodat de lont optimaal gereinigd wordt. Na deze tijdsperiode laat u de brander afkoelen en kunt u het vullen met een geur naar keuze. Met een groot aanbod aan Lampe Berger huisparfums is de reiniging van de lont een echte aanrader!

Let op: een Lampe Berger lont dient na 200 beurten vervangen te worden!